Sus-sus-sus, la munte sus…

Cam ploioasa ziua de azi in Pokhara, dar toate siteurile meteo tin cu noi incepand de maine, cand vom incepe urcarea catre Annapurna Base Camp. Traseul nu e foarte dificil, dar nici floare la ureche, pentru ca o sa ajungem totusi la 4.130 m unde avem zapada. Ne bazam pe experienta acumulata pana acum prin muntii patriei si pe echipamentul pe care l-am carat cu noi pana aici. Sunt putin sceptic doar in legatura cu bocancii mei de zapada, dar sper sa nu fie nevoie de plasturi pentru bataturi. Solutia e sa gasesc tensiunea ideala pentru sireturi – nici prea stranse, nici prea largi…

In fine, incepe o perioada de vreo 7-8 zile (cam asa estimam noi) in care nu vom mai da de internet si alte beneficii ale lumii moderne. Electricitate ar mai fi pana pe la 2.600 m, dar mai incolo avem doar lumina zilei la dispozitie. Tineti-ne pumnii si promitem sa venim cu imagini frumoase de pe sus.

Altfel ziua de azi a trecut relativ calma, pentru ca n-am vrut sa ne agitam prea mult. Ne-am luat permisele de intrare in rezervatie (3.750 de rupii) si niste maruntisuri pe care sa le mai consumam pe drum. Am vorbit cu un ghid care ne-a mai dat si el niste informatii importante, asa ca pregatirea e facuta. Urmeaza actiunea.

Pe curand !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s